Friday, October 13, 2006

Inside
Outside

Hebben jullie de blog van Ali Edwards gelezen enkele dagen geleden?? Ze heeft er foto's gepost van inside & outside. Het is de bedoeling dat je een foto neemt van iets buiten en van iets binnen in je huis. Vond dit wel een toffe uitdaging en heb me er ook aan gewaagd. Gisteren dus op pad naar buiten. Op het einde van onze straat staan er veel kastanjebomen. Nu de herfst in aantocht is heb ik enkele mooie foto's kunnen nemen van de kastanjes. Ze doen mij enorm denken aan mijn kindertijd :-).
Op de foto van 'inside' zie je de kleren die ik nog moet strijken. Nu ja, heb ze gisteren namiddag nog gestreken, maar er hangt al een nieuwe lading klaar. Pfffff, ze zouden eens iets moeten uitvinden zodat je kleren fris gewassen en gestreken zo je kast invliegen. Helaas moeten we het nog altijd zelf doen. Moet ook wel toegeven dat de strijk of ander werk in huis af en toe blijft liggen. Jaja, het scrappen kan je echt de tijd doen vergeten. En scrappen is toch echt wel leuker dan die stomme strijk.

1 comment:

Vanessa said...

die kastanjes zijn echt prachtig gefotografeerd, kan je veel mee doen met scrappen!!
bedankt om zo nu en dan eens naar mijn blog te komen...en een berichtje achter te laten, ga jij ook eens wat lay outjess op je blog posten?

Vanessa