Tuesday, February 05, 2008

Getagd

Hoi iedereen,
Eventjes een postje in het Nederlands. Ik ben door zo'n 3-tal meiden getagd dus moet ik dringend even posten.

1. Je moet de regels posten voordat je je antwoorden geeft.
2. Je moet een ding over jezelf opnoemen met iedere letter van je middelste naam. (Als je geen middelste naam hebt, gebruik je je meisjesnaam).
3. Nadat je getagged bent, moet je je blog updaten met je middelste naam en je antwoorden.
4. Op het eind van je post, moet je net zoveel personen "taggen" als er letters zitten in je middelste naam. (Laat wel even een berichtje achter op hun blog dat je ze getagged hebt en dat ze de regels op je blog kunnen lezen....)

Mijn middelste naam is Machteld. Miljaar, dat zijn veel letters. Hier gaan we dan.
- M: Malediven. Ik zou zo graag eens op reis gaan naar deze eilandengroep maar ik moet eerst nog heel veel sparen om daar te geraken.
- A: Antwerpen. Dit was de eerste keer dat Eric en ik samen een citytripje in eigen land deden. We hebben er geshopt, lekker gegeten en het aquarium bezocht. Super weekendje.
- C: Cinema. Jammergenoeg gaan we niet zo vaak, maar het is telkens weer genieten om films op het grote scherm te zien. Deze avond gaan we zelfs naar National Treasure 2.
- H: Home and Away. Jaja, ik volg deze serie dagelijks. Sinds Eric thuis is lukt dit niet meer zo vaak maar ik kijk wanneer ik kan.
- T: Ik kijk graag tv. Ik ben helemaal veslaafd aan Grey's Anatomy, CSI, Bones, .... Verder kijk ik enorm graag naar films.
- E: Eric. De naam van m'n ventje. In juni zullen we al 4 jaar samen zijn.
- L: Lichi's. Ik herinner me dat ik tijdens de examens na Kerstmis heel vaak lichi's at. Ze doen met denken aan de uurtjes dat ik zat te studeren aan de keukentafel bij mijn tante.
- D: DVD's. Als we samen thuis zijn, huren we vaak een film. Meestal kiezen we elk eentje uit. De mijne bekijken we eerst omdat ik daarna meestal in slaap val, haha.

Als er nog zijn die niet getagd werden, post dit gerust ook op je blog!!

5 comments:

Caroline van Scrap2be said...

Dag Isolde! Je banner ziet er leuk uit, maar inderdaad aan de kleine kant. Wat de mijne betreft heb ik gewoon enkele dagen geprutst totdat het er zo uitzag. De echte 'geheimpjes' ken ik dus niet, hoor! Ik heb gewoon voortdurend het formaat aangepast. Ik had wel het probleem dat het eerst veel te groot was, maar ja. Een andere tip kan ik helaas niet geven, want ik ken d'r zelf nikske van... Veel succes!

Je@net said...

Leuk om te lezen Isolde!!

Iris said...

Leuk om te lezen! Enne ook een Bones en CSI fan! Helaas zenden ze hier in Nederland steeds herhalingen uit....

Katz said...

Hey Isolde,

thx voor je reactie op mijn blog. En ja hoor, ik zit wel 's (lees: regelmatig) op msn. Je kan me toevoegen als je wil.

Groetjes,
Katz

Katz said...
This comment has been removed by a blog administrator.